Nexus ERP

Soft Systems va ofera solutia inteligenta pentru afaceri Nexus ERP. Te ajutam sa-ti dezvolti o afacere profitabila, productiva, eficienta si bine organizata.

Soft ERP pentru afaceri

Nexus ERP

700 EURO fara TVA

 • Se adreseaza cerintelor de digitalizare ale organizatiilor mici, mijlocii si mari, din majoritatea domeniilor de activitate:
  Societati Comerciale: Comert, Distributie, Productie, Servicii, Servicii Contabile, Service auto, Constructii, Retail, Restaurante, Hotel, Transport-Expeditii, Paza si Protectie, Saloane de beauty, etc.
 • Societati Bugetare: Primarii, Invatamant, Tribunale, Directii de Asistenta Sociala, Directii Antifrauda ANAF, Camine de batrani, etc.
 • Alte tipuri: Institutii Financiare Nebancare, Societati Non-profit, PFA, Intreprinderi Individuale, etc.

Solutia ERP pentru salarii

Nexus Salarii

700 EURO fara TVA

Oferă toate instrumentele necesare pentru calculul şi gestionarea eficientă a salariilor:

 • Generează automat declaratiile, raportarile periodice aferente salariilor si contabilizarea integrata, conform reglementărilor legislative
 • Portal web pentru salariati, pontaje, concedii, raportare si management activitati salariati, cerereri si aprobari concedii de odihna, deplasari si invoiri
 • Calcul configurabil, cu formule gata definite, pentru toate componente salariale.

Gestionarea integrata a productiei

Nexus Productie

560 EURO fara TVA

Digitalizeaza si automatizeaza procese de productie: cererile de produse inregistrate in CRM ajung direct in Comenzi, din Comenzi direct in Productie si din Productie si Comanda direct la Facturare. Mai mult, manopera din Productie direct în Salarii.
Am dezvoltat retete de productie care sa cuprinda, pe langa materii prime si materiale, articole de manopera si servicii suplimentare prestate de terti. Exista inclusiv posibilitatea, la lansarea in productie, de repartizare a manoperei pe salariati. Fisele de productie se pot imparti pe faze de productie, iar semifabricatele utilizate in reteta pot veni din alte retete.

Gestioneaza complet:

 • Devizele de lucrari
 • Trasabilitatea produselor finite
 • Faze de productie
 • Gestionarea incarcarii utilajelor.

Contact

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Completați formularul și vom lua legătură cât mai curând posibil.

Bucuresti

Str. Maximilian Popper Nr. 37, Parter, Ap. 1, Sector 3

0744-310.326

021-324.70.20

office@softsystems.ro

Brasov

Str. Dihamului 62

0744-501.477

sas@consultant-erp.ro

Mesaj