Servicii ERP

Serviciile noastre optimizate pentru afacerea ta.

 

Consultanta ERP

Sistemele de gestiune financiar contabila si sistemele de tip ERP sunt sisteme complete si complexe. Implementarea corecta a acestor sisteme, in functie de necesitatile specifice ale utilizatorului final, este cheia utilizarii lor cu succes. Serviciile de consultanta si implementare sunt oferite gratuit la implementarea produselor program.

Analiza

Analiza de flux informational este etapa in care se identifica cerintele specifice ale utilizatorului final, precum si eventualele adaptari ce trebuiesc efectuate produselor program pentru a corespunde cat mai bine cerintelor. In aceasta etapa, un rol important il joaca insusi beneficiarul, in sensul in care acesta trebuie sa formuleze cat mai corect si mai complet aceste cerinte.

Implementare

Se vor realiza toate configurarile specifice, definirea rapoartelor, configurarea listelor si formatelor de tiparire. Se vor stabili procedurile de securitate si aspectele legate se salvarea / restaurarea / intretinerea aplicatiei. In cadrul acestei etape se vor implementa toate cerintele identificate in cadrul analizei de flux.

Instalare

Instalarea produselor program pe echipamentele de calcul ale utilizatorului si rezolvarea eventualelor conflicte cu alte aplicatii sau pachete program. Verificarea modului de comunicatie cu alte echipamente (imprimante, PDA, case de marcat, imprimante fiscale, etc).

Consultanta

In aceasta etapa sunt analizate echipamentele de calcul, reteaua locala intre calculatoare, legatura la internet (acolo unde este cazul), mijloacele de comunicare si alte echipamente necesare unei functionari optime ale produselor program. In cadrul acestei etape se vor formula anumite sugestii privind dotarea cu tehnica de calcul.

Transfer de date

Pentru a facilita trecerea la noul sistem, putem asigura migrarea anumitor date din aplicatia veche pentru anumite nomenclatoare si rapoarte de baza (nomenclatoare parteneri, articole, solduri initiale). Aceasta operatiune presupune o atenta verificare a acuratetii datelor ce trebuiesc preluate.

Instruire

Prin instruirea personalului si asistenta tehnica la implementarea sistemului se intelege asistenta tehnica de specialitate oferita de firma noastra, in mod gratuit, in prima luna de utilizare efectiva a sistemului, pana la obtinerea unei balante de verificare corecte si complete. Instruirea se va face in principal la sediul beneficiarului, dar se poate face si la sediul nostru. Pe toata perioada de instruire clientii nostri pot utiliza gratuit si serviciul de suport on-line, disponibil pe site.

Verificare

Pentru a facilita trecerea la noul sistem, putem asigura migrarea anumitor date din aplicatia veche pentru anumite nomenclatoare si rapoarte de baza (nomenclatoare parteneri, articole, solduri initiale). Aceasta operatiune presupune o atenta verificare a acuratetii datelor ce trebuiesc preluate.

Mentenanta

SOFT SYSTEMS ofera servicii de mentenanta si asistenta tehnica post implementare pentru sistemele vandute. Aceste servicii sunt gratuite in perioada de implementare. Tipurile si structura abonamentelor de service sunt descrise pe larg in sectiunea suport.

Contact

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Completați formularul și vom lua legătură cât mai curând posibil.

Bucuresti

Str. Maximilian Popper Nr. 37, Parter, Ap. 1, Sector 3

0744-310.326

021-324.70.20

office@softsystems.ro

Brasov

Str. Dihamului 62

0744-501.477

sas@consultant-erp.ro

Mesaj